Ecuria e SiCRED ASSISTANCE gjatë vitit 2015

Ecuria e SiCRED ASSISTANCE gjatë vitit 2015

Siguria sjell ndihmën e parë tek i padëmtuari ~F.S. Hughes  Ecuria e Shoqërisë SiCRED ASSISTANCE ka qenë e qëndrueshme, pavarësisht ndryshimeve nga viti i kaluar. Është rritur numri i kontratave të konsulencës me subjekte private, duke rritur kështu edhe numrin e të...
SiCRED Assistance, një risi në tregun shqiptar

SiCRED Assistance, një risi në tregun shqiptar

E ftuar në emisionin e mëngjesit në TV SCAN “Për të Fol”, Administratorja e shoqërisë SiCRED Assistance sh.p.k., znj. Vjosa BODO MUJO, flet për shërbimet e jashtme të specializuara për sigurinë dhe shëndetin në punë, të cilat përbëjnë një risi për tregun...