Bashkëpunëtorët Tanë 

Disa nga partnerët me të cilët kemi punuar

Sicred Assistance sh.p.k.; pas 9 vitesh eksperience, suksesi qe vlerësojmë sot rezulton nga aftësia për të krijuar e transmetuar vlera tek klientët tanë. Klientët tanë përfshijnë drejtues korporatash, borde drejtorësh, shoqëri të huadhënies dhe të investimit me kapital privat, shoqëri shërbimesh, televizione dhe subjekte shëndetësore brenda dhe jashtë vendit me reputacion të lartë. Ne punojmë me disa nga subjektet më të respektuara në vend, por edhe me reputacion të mirë në botë, duke përmendur si më poshtë:

Bashkëpunëtorët Tanë 

Disa nga partnerët me të cilët kemi punuar
[gslogo id=4]