Media

Revista Monitor
11/11/2019

SiCRED Assistance prezanton në Revistën MONITOR rolin e ndërmjetësit në shërbime mjekësore duke dhënë një analizë të të gjithë faktorëve që ndikojnë në procesin e ndërmjetësimit, transparenca me pacientin, sfidat dhe pritshmëritë për këtë shërbim.
Për më shumë informacion ju ftojmë të lexoni artikullin!

Konferenca “Për të përmirësuar Shëndetin së Bashku”
15/10/2019

SiCRED Assistance në bashkëpunim me Istituto Auxologico Italiano organizuan Konferencën Mjekësore “Për të Përmirësuar Shëndetin së Bashku”, Dimensioni Kombëtar dhe Rajonal, ku mjekët e mirënjohur të Istituto Auxologico ndanë me mjekët dhe publikun shqipëtar eksperiencat e tyre në fushat e Kardiologjisë, Endokrinologjisë, Urologjisë dhe Ortopedisë.

Emisioni Vizioni i Pasdites
14/10/2019

 

 

 

 

Emisioni Wake Up
14/10/2019

Gazeta Shqiptare
10/10/2019
Të flasim publikisht për të përmirësuar shëndetin së bashku! Gjejmë me vend të flasim në artikullin në vijim krahas të tjerash edhe për shëndetin mendor, një fenomen që po prek gjithnjë e më shumë shoqërinë, faktorët që ndikojnë në të dhe menaxhimi i tyre.

SiCRED Assistance, një risi në tregun shqiptar

E ftuar në emisionin e mëngjesit në TV SCAN “Për të Fol”, Administratorja e shoqërisë SiCRED Assistance sh.p.k., znj. Vjosa BODO MUJO, flet për shërbimet e jashtme të specializuara për sigurinë dhe shëndetin në punë, të cilat përbëjnë një risi për tregun shqiptar.

SiCRED Assistance sh.p.k, është konsulenti i vetëm në Shqipëri për “Sigurinë dhe Shëndetin në Punë”, i cili ofron konsulencë të specializuar për implementimin me sukses në vendin e punës të kërkesave ligjore për sigurinë dhe shëndetin në punë, si dhe të praktikave më të mira në këtë fushë, të marra nga eksperienca evropiane dhe botërore. Për më tepër klikoni këtu.

Fototeka Jonë

Për t’u njohur me eventet e zhvilluara nga SiCRED Assistance ju ftojmë të shikoni Fototekën tonë.

 

 

 

Broshurë